Hlavní navigace

Pomoc... kontrola na OSSZ!

  • (neregistrovaný)

    8. 3. 2007 11:07

    Dobrý den, přišla mi pozvánka na kontrolu na OSSZ. V seznamu dokumentů, které mám předložit jsou "účetní knihy". Jde o Rozvahu a Výsledovku (za jednotlivé měcíce zvlášť nebo stačí roční...není v pozvánce specifikované)? Dále pak zúčtovací a výplatní listiny, včerně rekapitulace mezd" pod tím taky nevím, co si představit. Výplatní pásky? Výpis z ostatních závazků?
    Máte někdo s touhle kontrolou zkušenosti, poraďte prosím. Děkuji. S.L.

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 8. 3. 2007 11:21

      a. (neregistrovaný)

      Re: Pomoc... kontrola na OSSZ!
      Tuto kontrolu jsem měla loni, účetní knihy jsem měla peněžní denník který v podstatě nebudou chtít vidět pokud budete mít vše v pořádku a přehled mezd je mzdový list ve kterém je uvedeno za celé kontrolované období u jednotlivých zaměstnanců kolik dní v jednotlivých měsících pracovali a kolik čerpali dovolené nemocenské apod.dále pak odvody sociálního a zdravotního poj v jednotlivých měsících.

    • 8. 3. 2007 11:21

      63 (neregistrovaný)

      Re: Pomoc... kontrola na OSSZ!
      je to kontrola na MO??? já jsem si tam zavolala a domluvila jsem se s pani že jí pro zatím stačili rekapitulace mezd (přehled mezd.. nebo tak něco kde jsou všechny mzdy za jednotlivý měsíc - k posouzení VZ pro platbu soc. poj.) pak jsem sebou měla výplatní lístky a mzdové listy toť vše

    • 8. 3. 2007 11:52

      jc (neregistrovaný)

      Re: Pomoc... kontrola na OSSZ!
      Pokud jste s.r.o.měla by tam být přiložena tabulka se seznamem jedntalů, dohody a jinak vše co bylo uvedeno v předcházející odpovědi.

    • 8. 3. 2007 12:03

      zdena (neregistrovaný)

      Re: Pomoc... kontrola na OSSZ!
      Zavolejte si na OSSZ a domluvte se primo s pani. Taky jsem mela na pozvance spousty veci a nakonec stacila polovina (po domluve s pani,ktera provadela kontrolu)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).