Hlavní navigace

Převod s.r.o

  • (neregistrovaný)

    16. 4. 2019 17:36

    Dobrý den

    mám takový delší dotaz.
    V převodu smlouvy na nového jednatele (nabyvatele) je prohlášení

    nabyvatel touto smlouvou prohlašuje,že:
    2.1 neprobíhá žádné doposud neskončené exekuční řízení,ve kterém by byl Nabyvatel v postavení povinného a v rámci kterého by mu bylo doručeno usnesení o nařízení exekuce.
    2.2 není stranou žádného soudního ,rozhodčího nebo správního řízení,které by mohlo ovlivnit plnění jeho povinností vyplívajících z této smlouvy a Nabyvatel si není ani vědom nebezpečí možnosti takového řízení.
    2.5 Nabyvatel před uzavřením této smlouvy neučinil žádný právní úkon ani jiné jednání ,na základě kterých by se mohlo některé z Prohlášení nabyvatele stát nepravdivým. Nabyvatel se zavazuje , že v době po uzavření této smlouvy neučiní žádný právní úkon ani jiné jednání, na základě kterých by se mohlo některé z Prohlášení nabyvatele stát nepravdivým.

    3. Nepravdivost kteréhokoliv z výše uvedených prohlášení Převodce a/nebo nabyvatele je podstatným porušením této smlouvy a druhá smluvní strana má právo od této smlouvy odstopit.

    A můj dotaz je pokud nabyvatel takovou smlouvu podepíše a má při tom už exekuce a bylo i rozhodčí řízení vedeno ,tak je to asi neplatné . teda podle mého názoru ,nejsem odborník .

    děkuji za jakékoliv připomínky

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).