Hlavní navigace

Mzdy + personalistika = za kolik prosím

  • (neregistrovaný)

    17. 7. 2018 14:08

    Dobrý den, prosím, můžete poradit, kolik by měla být mzda mzdovky s.r.o. při cca 50 zaměstnancích s časovou (VD) i měsíční (THP) mzdou + cca 8 DPP včetně veškeré personalistiky ? Moc děkuji.

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 7. 2018 14:18

      iva. (neregistrovaný)

      Re: Mzdy + personalistika = za kolik pro
      Co konkrétně jsou pro Vás "mzdy" a co je "personalistika"?
      Chystáte i podklady pro mzdy (docházka, propustky ...)?
      V rámci personalistiky - administrace výběrových řízení na pracovní pozice, HR inzerce, zahraniční zaměstnanost, dotace z ÚP, chráněná dílna a administrativa s tím vším spojená? Nebo jde je o činnosti typu "občas někoho přihlásit, odhlásit, napsat smlouvu..."?

    • 17. 7. 2018 14:30

      Lenkax (neregistrovaný)

      Re: Mzdy + personalistika = za kolik pro
      Samostatné zpracování veškeré mzdové agendy, vedení personální administrativy, zpracování elektronické i papírové docházky, správa a zpracování personální agendy společnosti - nástupy/výstupy zaměstnanců, změny pracovních smluv, DPP, vedení osobních složek zaměstnanců, zpracování exekucí, jednání se státními institucemi, povinný podíl....
      Děkuji.

    • 17. 7. 2018 18:33

      iva. (neregistrovaný)

      Re: Mzdy + personalistika = za kolik pro
      Souhlasím s paní VH. Rozdíly mohou být v řádech desítek a více tisíc. Vše, co píšete, včetně toho, co jsem výše napsala já (plus další drobné věci, např. statistika) - Olomoucký kraj, 200 lidí, 30 tisíc. V Praze by to určitě bylo víc.
      Ale když to podělíte 4 (protože máte 1/4 lidí), tak za 7.500 byste to asi nedělala. To bych viděla na částečný úvazek - ani ne poloviční, spíše třetinový a méně.

    • 17. 7. 2018 14:29

      VH

      Re: Mzdy + personalistika = za kolik pro
      Podle mého názoru se na vaši otázku nedá odpovědět. Nevíme nic o pracovní náplni, odpovědnosti, kompetencích, úrovni odměňování ve firmě apod. Nedá se ani posoudit, zda by nestačil např. poloviční nebo i menší úvazek.
      Rozdíl ve mzdě může být i 100 000.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).