Hlavní navigace

Nesplněná insolvence

  • (neregistrovaný)

    10. 8. 2017 10:00

    Dobrý den,

    mám dotaz, takovou situaci řeším prvně. Zaměstnanci byla zrušena insolvence. Když jsem tam volala, zda to chápu správně, že již nemáme zasílát žádné finanční prostředky, sdělila, že po něm exekutoři zase půjdou. Jaký je tedy další postup? Jedná se mi o postup exekutorů. Zašlou mi nové oznámení o exekuci nebo jak se postupuje?

    Moc děkuji za Vaše zkušenosti a rady.
    Lucie

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 8. 2017 10:15

      mzdova (neregistrovaný)

      Re: Nesplněná insolvence
      dobrý den, pokud jste srážela na insolvenci a říkáte, že byla zrušena, pak by mělo existovat Usnesení soudu o zrušení - to jste obdržela? Pozor pak i na nabytí PM.
      Jestliže jste srážela exekuce, pak dorazila insolvence, Ex jste přestala srážet. Když skutečně bude insolvence z nějakého důvodu ukončena, pak začnete opět srážet exekuce tak jak jste srážela dle pořadí. Si myslím.

    • 10. 8. 2017 10:27

      LucieKov (neregistrovaný)

      Re: Nesplněná insolvence
      Právěže já jsem v té době byla ve firmě měsíc, přišlo nám jen sdělení o ukončení srážek, kde se píše, že v rámci řízení došlo k podání konečné zprávy soudu z tohoto důvodu již na účet vedený pro ins. řízení nezasílejte srážky....
      Tak jsem paní ins.správkyni volala, zda tedy to chápu správně, že se již nebude srážet a jen mi řekla, že ne, ale že tu insolvenci nesplnil, tak po něm exekutoři zase skočí....od té doby nepřišlo žádné jiné vyjádření a už je to právě nějaká doba.....tak bych nerada udělala nějakou chybu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).